Yandex Metrica

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt!

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt!

2000'li yılların başında yaşadıkları aşklarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve ünlü aktör Ben Affleck 2 yıl önce evlenmiş ancak çiftin evlilikleri aldatma iddiasıyla son bulmuştu. O iddialar sonrasında ise Ben Affleck açıklama yaptı. 

Yaşam

01.09.2024, 15:40

Ünlü Hollywood yıldızı Ben Affleck ve şarkıcı Jennifer Lopez 2000'li yılların başında ortak projede yer almış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamışlardı. 

Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı Evinde ölü bulunmuştu! Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti... Haberi Görüntüle

20 YILLIK AŞK SON BULDU

2022 yılında ise Los Angeles'te görkemli bir törenle dünyaevine giren Ben Afflec ve Lopez'in 20 yıl süren aşklarının bittiği açıklanmıştı.

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

ALDATMA İDDİALARINA BEN AFFLECK'TEN YANIT

Ben Affleck'in Lopez'i Robert Kennedy'nin kızı Kick Kennedy ile aldattığı iddia edilmiş, Lopez'in ise Los Angeles mahkemesine başvurarak boşanma davası açtığı öğrenilmişti. 

İkilinin ayrılık iddiaları sonrasında ise Affleck o iddialara açıklama yaparak, aktörün sözcüsü Jen Allen aracılığıyla, ''Doğruluk payı yok. Birbirlerini tanıyıp tanımadıklarını bile bilmiyorum” dedi.

 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading