Yandex Metrica

Kadir Doğulu'dan hamile eşi Neslihan Atagül'e doğum günü sürprizi! Karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı!

Kadir Doğulu'dan hamile eşi Neslihan Atagül'e doğum günü sürprizi! Karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'e romantik doğum günü sürprizi yaptı. Karnı burnında eşi için söylediği sözlere binlerce beğeni yağdı.

Yaşam

21.08.2024, 12:27

Fatih Harbiye dizisinde başrol paylaşan ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu 2016 yılında görkemli bir törenle dünyaevine girmişti.  Çift 8 yıllık evliliklerini gözlerden uzak yaşarken uzun bir süre çocuk sahibi olabilmek için tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edilmişti. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BEBEK MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

Neslihan Atagül ise geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" diyerek bebek müjdesini vermişti. 

Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen haber geldi! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni geişme! Ünlü televizyoncudan üzen... Haberi Görüntüle

DOĞULU'DAN EŞİNE ROMANTİK SÖZLER

Karnı burnunda ünlü oyuncu Neslihan Atagül ise geçtiğimizgün 32 yaşına bastı. Ünlü oyuncu Atagül'ün doğum günü için eşi Kadir Doğulu romantik bir paylaşımda bulundu. Doğulu sosyal medya hesabı Instagram üzerinden, "İyi ki doğdun sevgilim, nice kutlanacak değerli anılarımız, artan, büyüyen ailemiz ve birlikte yaşayacağımız çoook uzun yıllarımız olsun… Seni Çok Seviyorum…" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading