Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez gösterdi!

Kadir Ezildi'den şaşırtan evlilik teklifi! Sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez gösterdi!

Temizlik Benim İşim programıyla ününe ün katan ünlü sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisine evlilik teklif etti. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Ezildi'nin paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Yaşam

17.07.2024, 16:33

Türkiye'nin sevilen ünlü fenomenelrinden olan temizlik videoları ile büyük bir hayran kitlesi yakalayan Kadir Ezildi, 'En Hamarat Benim' programı ile ününe ün katmıştı.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNE EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Ezildi, özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeye başladı. ünlü fenomen Ezildi evlilik kararı almış, düğün hazırlıklarına başladığını sevenlerine sosyal medya hesabından duyurmuştu.

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

KIZ ARKADAŞININ YÜZÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

Ünlü fenomen Fırat Türkem'in kız kardeşi Gamze Türkmen'e evlilik teklif ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Ünlü fenomen Ezildi o anları sosyal medya hesabından paylaşırken, 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin' notunu düştü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading