Yandex Metrica

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber!

Kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'tan kötü haber!

Türkiye'nin usta oyuncularından olan 88 yaşındak usta oyuncu Aydemir Akbaş kanser tedavisi görüdüğü sırada fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Usta oyuncu Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi.

Yaşam

16.08.2024, 12:28

Usta oyuncu Aydemir Akbaş bir süredir kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden 88 yaşındaki ünlü oyuncu Akbaş yeniden kansere yakalanmıştı. 

Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza ödedi Sosyal medya fenomeni yapay zekaya takıldı! 550 bin TL ceza... Haberi Görüntüle

AYDEMİR AKBAŞ ENTÜBE EDİLDİ

Ünlü oyuncunun dün evinde baygın bulunduğu ve apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından yoğun bakıma alındığı öğrenilmişti. Son olarak ise 2. Sayfa'nın haberine göre Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi.

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES DUA İSTEDİ

Ünlü oyuncunun yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses, Akbaş için dua isteyerek "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş şu anda yoğun bakımda... Siz değerli sevenlerimden Aydoşuma dua bekliyorum. Saygılarımla..." dedi.

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR?

Sinema oyuncusu, yönetmeni, senaryo yazarı Aydemir Akbaş, 3 Mart 1936 yılında İstanbul'da doğudu. Arnavut Manastırlı bir baba ile Trabzon Sürmeneli Laz bir annenin çocuğu olan Akbaş'ın İstanbul'un Feriköy semtinde dünyaya geldi.

İtalyan ve Galatasaray liselerinde eğitim gördükten sonra bir süre gazetecilik yaptı. Sonra tiyatro oyunculuğuna başladı. 

Kopaçino, Kutsal Damacana, Aykıla Beni Hüsnü, Çağkınlar Kralı, Şabancık, Bacanak, Kaara Zindan gibi birçok filmde rol aldı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading