Yandex Metrica

Sitede Ara

'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı!

'Kanserim' diye sevgilisini kandırdı! Aldatıldığını öğrenen genç kadın dahi planıyla tüm gerçekleri ortaya çıkardı!

Amerika'da genç bir adam kız arkadaşına kanser olduğunu söyledi. Durumdan korkan genç kadın erkek arkadaşından bir süre sonra şüphelenince aldatmak için yalan söylediğini öğrendi. Olayın açığa çıkması için plan yapan genç kadın başına gelenleri bir bir anlattı.

Yaşam

19.07.2024, 16:43

Amerika'da erkek arkadaşıyla dört aydır birliktelik yaşayan genç kadına erkek arkadaşı kanser olduğu yalanını söyledi. İlişkilerinin başından beri sırt ağrısı çektiğini ve ciddi derecede rahatsız olduğunu söyleyen sevgili ise Hayley Davies isimli genç kadın kandırdığı öğrenildi. 

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün tarihleri belli oldu! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftindne müjdeli haberr! Çiftin düğün... Haberi Görüntüle

ERKEK ARKADAŞININ KANSER YALANINA İNANDI

Genç kadın Haliey olaya ilişkin, "Bir gün bana, 'Biliyorsun sırtım kötü, aslında kemik kanseri ve bundan öleceğim' dedi. "Elbette yalan söylediğini düşünmedim. Ona, 'Eğer gelmemi istediğin bir randevun varsa bana haber ver' dedim. Onun yanında olmayı gerçekten çok istedim." dedi.

İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı! İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı! Haberi Görüntüle

GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK İÇİN PLAN YAPTI

Sonrasında ise Hailey sevgilisinin 23. doğum gününde erkek arkadaşının ilaç aldığını ve kendisini iyi hissetmediği için oğum günü partisinden erkenden ayrıldığını bu durumdan ise giderek şüphe duymaya başladığını açıkladı. Genç kız şüpheleri sonrasında ilaca bakmak istedi ve bir antibiyotik şişesini sevgilisine gösterdi. Ancak genç kadın kanıt istediğinde kendini kötü hissettiğini belirterek,  "Ancak akla yatmayan şeyler vardı. Gerçek bir ilaç şişesi bile olmadığı için, davranışlarındaki diğer tuhaflıklara dikkat etmeye başladım. Bir gece bana video göndermiyordu ve bunun tuhaf olduğunu düşündüm çünkü bana her zaman video gönderirdi. Sebebini sordum, o da 'bir arkadaşıyla' olduğunu söyledi. Bununla ilgili olay çıkarmadım çünkü onun kanıtları saklamaya çalışmasını istemedim, fakat bir daha fırsat bulduğumda telefonunu incelemeye karar verdim." dedi.

Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın ne koydu! Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın... Haberi Görüntüle

TELEFONUNU İNCELEDİ

Genç kadın durumdan giderek şüphelenmeye başladı ve genç kadın güneşlenmeye çıkmak istediğini ancak erkek arkadaşının ise kemik kanseri olduğunu söylemeyi unutup cilt kanseri olduğunu söyleyince işler farklı bir boyuta ulaştığını belirtti. 

Genç kadın erkek arkadaının telefonuna gizlice baktı ve "Evin içine koştum, kapıları kilitledim ve telefonunu incelemeye başladım. Çılgıncaydı, o kadar çok kız vardı ki... Hatta onlarla seyahate bile çıkmıştı. Sonra 'Eşim' diye kayıtlı birinden bildirim geldi. Açtım ve 'Seni seviyorum' yazıyordu." dedi. 

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Haberi Görüntüle

FENOMEN OLUNCA YARDM İSTEDİ

Genç kız öğrendikleri karşısında şok olurken biren fazla kadınla sevgili olduğunu ve farklı farklı yalanlar söylediğini gördü. İkili ayrıldıktan sonra ise Hayley'in 830 bin takipçili TikTok hesabında büyük bir kile yakaladığı ve berber çektikleri viral videoları için para istedi. Ancak genç kadın parayı vermeyerek 'iki mülkün var iyi durumda değil misin?' açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading