Yandex Metrica

Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu!

Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu!

Türkiye'nin usta oyuncularından olan 79 yaşındaki Sevil Üstekin hayatını kaybetmesinin ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede birçok sanatçı yer alırken ailesi ve sevenleri ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadı.

Yaşam

29.08.2024, 17:39

Kemal Sunal ile birlikte Kapıcılar Kralı'nda rol alan Yeşilçam filmlerinde canladnırdığı rollerle hafızlara kazınan 79 yaşındaki usta oyuncu Sevil Üstekin son yolculuğuna uğurlandı. 

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü 2 bin peso bahşiş bıraktı Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü... Haberi Görüntüle

SEVİL ÜSTEKİN TOPRAĞA VERİLDİ

Erenköy Galippaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında ünlü oyuncu Üstekin son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi taziyeleri kabul ederken cenaze törenine çok sayıda sanatçı arkadaşları ve akrabaları da eşlik etti. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

EROL EVGİN USTA SANATÇIYI YALNIZ BIRAKMADI

Ünlü sanatçı Erol Evgin Üstekin'in cenaze törenine katıldı, Evgin, "Turnelerimize gelirdi, dönem dönem bize katılırdı. Çok zarif bir hanımefendiydi. Çok iyi bir aktristi. Mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın." dedi. Usta oyuncunun kılınan namazın ardından Merkezefendi Mezarlığı'na defnedildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading