Yandex Metrica

Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can verdi!

Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can verdi!

Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde filminde rol alan oyuncu Tamayo Perry, Hawaii'de sörf yaptığı sırada köpekbalığı saldırısına uğradı. Ünlü oyuncu dalgaların arasında köpekbalığından kurtulamayarak hayatını kaybetti. 

Yaşam

24.06.2024, 16:27

Tüm dünyayı kasıp kavuran Karayip Korsanları serisi milyonlarca kişi tarafından sevilerek izlenen filmler arasında yerini alıyordu. Ancak 'Karayip Korsanları 4 Gizemli Denizlerde' filminde rol alan ünlü oyuncu Tamayo Perry, pazar günü Hawaii'de bulunan Oahu Adasında sörf yapmaya başladı.

Selanik'te çıplak bisiklet yarışı: Tuhaf eylemin 17.si de olaysız tamamlandı Selanik'te çıplak bisiklet yarışı: Tuhaf eylemin 17.si de olaysız tamamlandı Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCUNUNUN CESEDİ KIYIYA VURDU

Denize doğru açılan ve Malaekahana Plajı'dan uzaklaşan 49 yaşındaki oyuncu dev dalgalar arasında köpekbalığı saldırısına uğradı. 

Ünlü oyuncu Perry'nin cesedi bölgede bulunan yerel sörfçüler tarafından bulunurken bir koluu ve bir bacağının eksik olduğu öğrenildi. 

Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan etti! Aşkından yandı kavruldu! Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastık'a aşkını ilan... Haberi Görüntüle

PROFESYONEL SÖRFÇÜYDÜ

Honolulu Acil Servis Departmanı'ndan apılan açıklamaya göre sat 13.00'da Tamoya Perry'nin cesedinin bir jet ski tarafından getirildiği öğrenildi. 

Dünya çapında tanınan profesyönel bir sörfçü olduğunu belirten Honolulu Okyanus Güvenliği şefi Vekili Kurt Lager, ''Kuzey Kıyısı'nda iyi tanınıyor. Dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçü.Tamayo'nun kişiliği bulaşıcıydı ve insanlar onu ne kadar sevse, o da diğer herkesi daha çok seviyordu" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading