Yandex Metrica

Karnı burnuda müjdeli haberi duyurdu! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Karnı burnuda müjdeli haberi duyurdu! Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Türkiye'nin başarılı oyunularından olan ve 2016 yılında hayatlarını birleştiren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisinin aşkları ilk meyvesini verdi. Neslihan Atagül'ün 3 aylık hamile olduğu bilinirken kız bebek bekledikleri açıklandı.

Yaşam

29.08.2024, 10:48

2013 ve 2014 yılında Fatih Harbiye dizisinde Neslihan Atagül ile aynı dizide yer alan Kadir Doğulu ikilisinin dizi aşkı gerçek aşka dönüşen ünlü çift 2016 yılında görkemli bir törenle dünyaevine girmişti. 

Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Haberi Görüntüle

HAMİLELİĞİNİ BU SÖZLERLE DUYURMUŞTU

2023 yılından beri ekranlardan uzak olan Atagül ve Doğulu çiftinden müjdeli haber gelmiş, Atagül sosyal medya hesabından ise "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" paylaşımında bulunarak hamile olduğunu duyurmuştu.

13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle vurdu 13 yaşındaki çocuk okulda dehşet saçtı! Öğrencilerin boğazını kesti, çekiçle... Haberi Görüntüle

KIZ BEBEK BEKLEDİKLERİ ÖĞRENİLDİ

Geçtiğimiz gün ise ünlü oyuncu Atagül, Kuşadası tatilinde görüntülenmiiş, karnı burnunda halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 32 yaşındaki ünlü oyuncu Atagül'ün ise 3 aylık hamileliğinde bebeğinin cinsiyetti belli oldu. Çiftin kız bebek beklediği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading