Yandex Metrica

Sitede Ara

Kemal Sunal'a benzerliği ile gündeme gelmişti! Amerikalı sanatçı Eric Benet'ten açıklama!

Kemal Sunal'a benzerliği ile gündeme gelmişti! Amerikalı sanatçı Eric Benet'ten açıklama!

Amerikalı ünlü R&B sanatçısı Eric Benet sosyal medya hesabında paylaştığı video sonrasında Kemal Sunal'a benzetilmişti. Sosyal medyadan viral olan video sonrasında Eric Benet açıklama yaptı ve duyduğu mutluluğu paylaştı.

Yaşam

17.08.2024, 13:52

Amerika'nın başarılı R&B sanatçılarından olan ve Spend My Life With You, Sometimes I Cry, Georgy Porgy, Love Don't Love Me gibi şarkılarıyla büyük başarı elde eden 57 yaşındaki Eric Benet sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımıyla Türkiye'de viral olmuştu.

Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez sessiz sedasız ayrıldı! Eski eşini aldattığı iddia edilmişti! Rüştü Onur Zorlu ve Nez... Haberi Görüntüle

PAYLAŞIMI VİRAL OLMUŞTU

Amerikalı sanatçı Eric Benet'in videoda usta oyuncu Kemal Sunal'a benzetilmesi dikkatlerden kaçmadı. Benet'in Kemal Sunal'a benzetilmesi Türkiye'de gündem olurken ünlü şarkıcı ise açıklama yaptı.

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

ERİC BENET'TEN TÜRKİYE PAYLAŞIMI

Eric Benet, sosyal medya hesabından "Böyle sevilen bir adamla (Kemal Sunal) beni karşılaştırdığınız için teşekkür ederim. Ülkenizi ziyaret etmeyi umuyorum. Çok yakında'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading