Yandex Metrica

Kenan Doğulu'ya sevgisini küfür ederek gösterdi! Yıldız Tilbe sahnede sözleriyle pes dedirtti!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe dün akşam verdiği Bodrum konserinde, Kenan Doğulu birlikte sahneye çıktı. Tilbe, Doğulu'ya 'Seni çok seviyorum' diyerek küfür etti. Hayranları neye uğradığını şaşırırken birçok kişi kahkahaya boğuldu.

Yaşam

17.06.2024, 16:26

Türkiye'nin sevilen ünlü şarkıcılarından olan 57 yaşındaki Yıldız Tilbe dün akşam sevenleriyle Bodrum'da bir araya geldi. Ünlü şarkıcının sahnesine ise şarkıcı Kenan Doğulu konuk oldu.

Oyuncu Kadir Doğulu dans eden eşine öyle bir şey yaptı ki! O anlar sosyal medya kullanıcılarına pes dedirtti Oyuncu Kadir Doğulu dans eden eşine öyle bir şey yaptı... Haberi Görüntüle

KENAN SEVGİSİNİ ANLATTI

Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu ile olan samimi dostluğundan bahsetti ve sahnede Doğulu'ya,  “Sen benim canımsın lan… Vallahi… Forever Kenan gerçekten… Ah canım, öyle güzel günler yaşadık ki…" dedi.

Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler viral oldu! Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler... Haberi Görüntüle

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Tilbe sözlerini küfürle bitirmesinin ardından ise kahkahayı patlattı. Tilbe, ''Biz Kenan’la gerçekten anlatılır gibi değil, bir sahnede şarkı söylüyorduk. Kulübümüzü basıyorlardı. Girmeyelim oralara değil mi? Kenan’ı gerçekten çok çok çok çok seviyorum. Çünkü benim bir dönem gerçekten kader arkadaşımdı. Aslında bir dönem değil, her dönemmiş… Seni çok seviyorum ne diyeceğimi de bilemiyorum. Bütün kelimelerin a…. k… " dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading