Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının payını verdi!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının payını verdi!

ATV ekranlarının sevilen programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu hafta ise yarışmacılardan biri ünlü sunucuyu çileden çıkardı ve İmirzalıoğlu yarışmacıya daha fazla dayanamayarak laf soktu. 

Yaşam

15.07.2024, 17:12

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e Murat Yaşar adındaki yarışmacı damga vurdu. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

GELİR GELMEZ KOLTUĞU İNCELEDİ

Yarışmacı koltuğa oturmadan önce sağını solunu kontrol etti ve etrafı incelemeye başladı. Yarışmacının enerjisi izleyicilere keyifli anlar yaşatırken konuşmayı seven yarışmacı mesleğinin radyocu olduğunu açıkladı. 

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

30 BİN TL'LİK SORUDA ELENDİ

Yarışmacı 30 Bin TL'lik soruda “1990’da ABD müzik listelerinde birinci sıraya çıkan dinlediğiniz ’Ice Ice Bbay’adlı şarkıyı kim seslendirmektedir?” sorusunu bilemeyince elendi. 

15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

YARIŞMACIYA LAF SOKTU

Soruya Eminem cevabını veren yarışmacıya ise İmirzalıoğlu, 'Şaşırdık mı?' demesi tepki çekti. İmirzalıoğlu yarışmacıya 'Radyo programını tek başına mı yapıyorsunuz?' sorusunu sordu. Yarışmacı 'Evet' cevabını vermesinin ardından ise,  'Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading