Yandex Metrica

Sitede Ara

Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı! Usta tiyatrocunun cenazesine akın ettiler!

Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı! Usta tiyatrocunun cenazesine akın ettiler!

Kim Milyoner Olmak İster programını sunan ünlü tiyatro oyuncusu Kenan Işık, saunada düşmesi sonucunda 10 yıl boyunca komada kalmış geçtiğimiz gün 76 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncu için ise bugün Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Yaşam

01.08.2024, 11:08

Türkiye'nin sevilen sunucularından olan usta tiyatrocu Kenan Işık 76 yaşındaki Kenan Işık, evinin saunsında ayağının kayması sonucu düşmüş ve beyin kanaması geçirmişti. Usta oyuncu 10 yıl boyunca komada kalmasının ardından İstanbul Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının soyadını kaldırdı! İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının... Haberi Görüntüle

KENAN IŞIK'A VEDA

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu olan  ve oynadığı bir çok dizi ve filmle hafızalara kazınan Işık'ın ölümü siyaset ve sanat camiasını yasa boğarken dün İstanbul Taksim'de bulunan Atatürk Kütlür Merkezi'nde veda töreni düzenlenmişti. 

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni harcadı... Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur arasında ipler gerildi: Beni... Haberi Görüntüle

SANAT VE SİYASET CAMİASI AKIN ETTİ

Ünlü tiyatrocu için ise bugün Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilen usta tiyatrocunun cenazesine eşi Beril Işık, çocukları Mehmet ve Ahmet Işık, kardeşi Mehet Cengiz Işık katıldı. 

Siyaset camasından ise  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'de katıldı.

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı! Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı... Haberi Görüntüle

CENAZE NAMAZINI ALİ ERBAŞ KILDIRDI

Sanat camiası da cenazede hazır bulunurken  Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Ahmet Yenilmez, Zafer Algöz ve Ali Düşekalkan'da yerini aldı. İlber Ortaylı'nın da katıldığı cenaze töreninde ise Diyanet İşleri Başkanı Ai Erbaş'da cenaze namazını kıldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading