Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni halini görenler tanıyamadı! Son paylaşımına binlerce yorum yağdı!

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni halini görenler tanıyamadı! Son paylaşımına binlerce yorum yağdı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir dönem damgasını vuran Kısmetse Olur programındaki yarışmacı Cansel Çördük son sosyal medya paylaşımıyla salladı. Fenomen yarışmacının verdiği pozlara binlerce yorum ve beğeni yağarken görenler tanıyamadı. 

Yaşam

16.07.2024, 11:53

Kısmetse Olur programına katılan ve kısa bir süre sonra fenomen yarışmacılar arasında yerini alan Cansel Çördük uzun yıllardır popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

AMERİKA'DA YAŞAMAYA BAŞLAMIŞTI

Cansel programda Eser West ile yaşadıkları ilişki uzun bir süre hafızlara kazımış, Türkiye'den ayrılıp Amerika'da yaşamaya başlamıştı. 

Müstehcen kliplerde yer alan ünlü yarışnacı sosyal medyada verdiği pozlarla çok konuşulmaya devam ediyor. Ünlü yarışmacı son sosyal medu paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SON POZLARINA BİNLERCE YORUM YAĞDI

Cansel Çördek beyaz büstiyer ve beyaz mini şorti ile poz verirken zayıf halleri ise hayranlarının dikkatinden kaçmadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading