Yandex Metrica

Sitede Ara

Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir ilk! Türkiye'nin ilk gangster dizisi geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir ilk! Türkiye'nin ilk gangster dizisi geliyor!

Türkiye'nin ilk gansgteri Necdet Elmas'ın hayatı dizi oluyor. Dizinin yapımcılığını ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ üstlenecek.

Yaşam

11.08.2024, 14:02

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'nin ilk gangsteri olan Necdet Elmas'ın dizisini çekeceği öğrenildi.

Sandık Kokusu dizisinde sezon başında kaos! Ünlü oyuncu sete çıkmadan diziden ayrıldı! Sandık Kokusu dizisinde sezon başında kaos! Ünlü oyuncu sete çıkmadan... Haberi Görüntüle

İLK YAPIMCILIĞINI ÜSTLENECEK

Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Aile, Gümüş, Çarpışma gibi dizilerde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'nin ilk gangsteri olan Necdet Elmas'ın hayatının anlatılacağı dizide yapımcı olacak. 

Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme! Afra Saraçoğlu hakkında şaşırtan itiraf! Mert Yazıcıoğlu'ndan eski sevgilisine gönderme! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN İLK GANGSTER DİZİSİ GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Necdet Elmas'ın hayatını anlatacak dizi Ay Yapım üstlenecek. Dizinin senaryosunun ise Levent Cantek kaleme alırken, Elmas'ın oğlu Yıldırım Elmas'ın "Babam Gansterdi Ama Ben Çocuktum” biyografisinden esinlenerek hazırlanacak.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading