Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Kıvılcım'ın yeni partneri belli oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Kıvılcım'ın yeni partneri belli oldu!

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu merakla beklenirken sezon finalini büyük bir kaos ile kapatan dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Fırat Çelik dahil oldu. Çelik, Kıvılcım'ın partneri 'Cemal' rolüyle dizide yerini alacak. 

Yaşam

24.07.2024, 11:49

Show TV ekranlarında izlenmerekorları kıran Türkiye'nin en seilen dizilerindne olan Kızılcık Şerbeti kasrsuna yeni bir isim daha dahil oluyor. 

Sıla Türkoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Sibel Taşcıoğlu, Barış Kılıç gbi isimler yer alırken dizinin yeni sezonunda Alev rolünü üstlenen Müjde Uzman, Çimen karakterini canladnıran Selin Türkmen, Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz kadroya veda etmişti. 

28 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SEZON FİNALİNDE KAOS

Dizinin sezon finalinde Fatih'in eşi Görkem hakkında tüm gerçekler bir bir ortaya çıkmış, aile içinde büyük bir kavga yaşanmıştı. Kıvılcım, Ömer'in, Görkem'le kendsini aldattığını öğrenmiş ve şok geçirmişti.

Aile üyeleri arasında çıkan tartışma sonrasında Görkem'in balkodan aşağı düşmesiyle yeni sezonda ne olacağı ise dizi severler tarafından merakla bekleniyor.

 

Bella Hadid mankenlik kariyerini sonlandırmmıştı! Sevgilisiyle birlikte karavanda yaşadığı ortaya çıktı! Bella Hadid mankenlik kariyerini sonlandırmmıştı! Sevgilisiyle birlikte karavanda yaşadığı ortaya... Haberi Görüntüle

KIVILCIM'IN YENİ PARNERİ FIRAT ÇELİK OLDU

Ancak dizi hakkında ise verilen yeni bir karara göre kadroya yeni bir isim dahil oluyor. Dizide Kıvılcım rolünü üstlenen Evrim Alasya'nın yeni partneri ünlü oyunuc Fırat Çelik üstlenecek.  43 yaşındaki ünlü oyuncu Fırat Çelik 'Cemal' karakteri ile yeni sezonda karşımıza çıkacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading