Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular belli oldu!

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular belli oldu!

Show Tv ekranlarında izlenme rekorları kıran ve sezon finaliyle izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Kızılcık Şerbeti'nde 8 oyuncu birden diziden ayrıldı. Dizinin yeni sezonuna gelecek oyuncular ise büyük merak konusu olurken o isimler tek tek belli oldu.   

Yaşam

23.06.2024, 18:02

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde sette yaşanan kriz sonrasında 8 oyuncu birden diziden ayrılmış izleyici ise büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı! Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini... Haberi Görüntüle

OYUNCULAR BİR BİR DİZİDEN AYRILDI

Diziden Selin Türkmen, Seran Tınmaz, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı gibi isimlerin diziden ayrılmasının ardından dizide senaryonun değişip değişmeyeceği ise büyük merak konusu olmuştu. 

Dizinin sezon finalinde Doğa'nın erkek arkadaşı Giray'ın konuştuğu gizemli kadının kim olduğu merak konusu olurken, dizinin ilk sezonunda yer alan Melike karakterinin olabileceği iddia edildi. 

Diziye katılması beklenen bir oyuncunun ise Kızıl Goncalar'dan transfer olacağı konuşuluyor. NOW TV ekranlarının sevilen dizisinde 'Affan' rolünü canlandıran Batuhan Yüzgüleç'in, Nursema (Ceren Karakoç) ile birlikte rol alacağı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading