Yandex Metrica

Sitede Ara

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Sürprizlerle dolu yeni sezonda Görkem ve Giray'ın akıbeti belli oluyor!

Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Sürprizlerle dolu yeni sezonda Görkem ve Giray'ın akıbeti belli oluyor!

Türkiye'nin sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti sezon finaliyle gündeme damgasını vurmuştu. İzlenme rekorları kıran dizi reyting rekorları kırarken Görkem ve Giray'ın akıbeti merak ederken dizinin ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

Yaşam

26.06.2024, 16:20

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi geçtiğimiz günlerde sezon finaline girmişti. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Feyza Civelerk, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşcıoğlu'nun yer aldığı dizinin son bölümü reyting rekoru kırarak sosyal medyada viral olmuştu.

Ünlü şef ölümle burun buruna geldi! Kaza sonrası vücudundaki morlukları sevenlerini korkuttu! Ünlü şef ölümle burun buruna geldi! Kaza sonrası vücudundaki morlukları... Haberi Görüntüle

GÖRKEM VE GİRAY'IN AKIBETİ MERAK EDİLİYOR

Görkem (Özge Özacar) ve Giray (Kaan Taşaner)  karakterlrinin diziye damgasını vurarak sezon finali yapmasının ardından ikilinin akıbeti merak edilmeye başlandı.

Görkem yatak odasının balkonundan aşağı düşmesi sonrasında Fatih'in ve diğer aile üyelerinin donup kalması sonrasında Görkem'in yaşayıp yaşamayacağı merak ediliyor.

Doğa'nın sevgilisi Giray'ın ise gizemli bir kadın ile sohbeti büyük yankı uyandırırken Giray'ın kötü bir karakter olduğu izlenimi uyandırmıştı. 

Oyuncu Kadir Doğulu dans eden eşine öyle bir şey yaptı ki! O anlar sosyal medya kullanıcılarına pes dedirtti Oyuncu Kadir Doğulu dans eden eşine öyle bir şey yaptı... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni seonda neler olacağı merak eidlirken dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Dizinin sete çıkacağı tarih bilinmezken Eylül ayında yeni sezonun başlayacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading