Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile sarmaş dolaş yakalanmıştı! Aleyna Kalaycıoğlu'ndan beklenmedik itiraf!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile sarmaş dolaş yakalanmıştı! Aleyna Kalaycıoğlu'ndan beklenmedik itiraf!

Show TV'de izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisine rol alan Doğukan Güngör geçtiğimiz günlerde Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülenmişti. Kalaycıoğlu haklarında çıkan aşk dedikdodularına verdiği cevap herkesi şaşırttı.   

Yaşam

04.07.2024, 11:15

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde yıldızı parlayan Doğukan Güngör, 'Fatih' karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Son dönemlerde magazin dünaysınd adı sıkça duyulan Doğukan Güngör bu kez de adını ünlü Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile duyurdu. 

Isırgan otu tarımda nasıl kullanılır? Isırgan otlu gübre suyu nasıl yapılır? Isırgan otu tarımda nasıl kullanılır? Isırgan otlu gübre suyu nasıl... Haberi Görüntüle

ÇEŞME'DE SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Gazete Magazin'in haberine göre ikili Çeşme'de tatil yaparken bir beach'te görüntülenmiş, ikilinin şezlongtaki samimi halleri ise sevgili oldukları iddialarını ortaya çıkarmıştı. 

Doğukan Güngör sessizliğini korkurken Aleyna Kalaycıoğlu ise o görüntüler sonrasında açıklama yaptı. Kalaycıoğlu, dün akşam İstanul'da objektifler takıldı. Muhabir Online'ye röportaj veren Kalaycıoğlu'na,  “Doğukan Güngör ile aşk yaşıyor musunuz?” sorusu yöneltildi. 

4 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARINA ŞAŞIRTAN YANIT

Kalaycıoğlu ise 'imkansız' diyerek; ''Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız.'' açıklamasında bulundu. 

Kalaycıoğlu sorulan soru üzerine muhabirlere tavır sergilerken aynı sorunun Doğukan Güngör'e de sorulmasını istedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading