Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör pes dedirtti! Ünlü Survivor yarışmacısıyla görüntülendi!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör pes dedirtti! Ünlü Survivor yarışmacısıyla görüntülendi!

Show TV'nin sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterini canladnıran Doğukan Güngör, Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile görüntülendi. İkilinin plajdaki sarmaş dolaş halleri is pes dedirtti.

Yaşam

02.07.2024, 18:45

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç, Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yıldızı parlayan Doğukan Güngör, Survivor All Star 2024 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile bir plajda görüntülenmesi magazin dünyasına bomba gibi düştü. 

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Güngör, bir kadın ile görüntülenmiş basın mensuplarına, "Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu yayınlamayalım" demişti. 

Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin bedeli bakın kaç TL? Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin... Haberi Görüntüle

ALEYNA KALAYCIOĞLU İLE BAŞ BAŞA GÖRÜNTÜLENDİ

Gazete Magazin'in haberine göre ise Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte Çeşme'de bir beach'te görüntülendiler. İkilinin sevgili mi yoksa arkadaş mı oldukları bilinmezken birçok kişi şaşkınlığını gizleyemedi. 

Plajda oturup samimi sohbetlerde bulunan ikili daha sonra sarmaş dolaş görüntülenmeleri de kafalarda soru işareti bıraktı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading