Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan botokslu oyunculara gönderme: Devriniz kapandı!

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'dan botokslu oyunculara gönderme: Devriniz kapandı!

Show TV'nin en sevilen dizilerinden olan ve Cuma akşamları ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti'nde 'Kıvılcım' rolünü canlandıran Evrim Alasya sosyal medya hesabından botokslu ünlüleri eleştirdi. Binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yaşam

09.05.2024, 00:25

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım rolünü canlandıran ünlü oyuncu Evrim Alasya dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

EVRİM ALASYA'DAN BOTOKS ELEŞTİRİSİ

Son dönemde birçok sanatçının estetik yaptırmaları gündemden düşmezken, ekranlarda en sevilen dizilerde de yerlerini alıyorlar. Ancak ünlü oyuncu Evrim Alaya botoks yaptıran ünlüleri eleştirdi.

Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Bir annenin başarı hikayesi! Çocuğuna alamadığı Japon oyuncağı hayatını değiştirdi Haberi Görüntüle

'BOTOKSLU OYUNCU DEVRİ KAPANDI'

Alasya sosyal medya hesabından; 'Oynamaktan anlamayan, botokslu 'oyuncu' devri kapandı sanki ha, ne dersin!' paylaşımında bulundu. 

Son dönemlerde Kızıl Goncalar oyunucusu Özgü Namal, Ömer dizisinde oynayan Gökçe Bahadır, Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Evrim Alasya gibi botoks yaptırmayan oyuncuların son dönemlerde popülerliği giderek arttı. 

Sosyal medya hesabından da binlerce yorum ve beğeni yağarken botoks yaptırmak istemeyen ünlülerin sayısı da artıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading