Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından bomba itiraf! Yaşadığı psikolojik şiddeti anlattı: Çok ağır bir durum

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından bomba itiraf! Yaşadığı psikolojik şiddeti anlattı: Çok ağır bir durum

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya kariyerinde uğradığı psikolojik şiddeti anlattı. Alasya evlilik hakkındaki sorulara ise şaşırtnan bir yanıt verdi.

Yaşam

25.07.2024, 16:09

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerindne olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım olarak rol alan ünlü oyuncu Evrim Alasya kariyerinde uğradığı psikolojik şiddeti anlattı. 

Kırmızı Oda, Akrep, Güneşin Kızları, Terzi, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan, son olarak ise Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Kıvılcım' karakterini canlandıran Evrim Alasya şaşırtan bir itirafta bulundu. 

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

YAŞADIĞI PSİKOLOJİK ŞİDDETİ ANLATTI

44 yaşındaki ünlü oyuncu Alasya'ya, "Sektörde hiç psikolojik şiddete maruz kaldığınız oldu mu?” sorusuna herkesi şaşırtan bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, psikolojik şiddet yaşadığını beelirterek, "Sektörde psikolojik şiddete maruz kaldınız mı?" sorusuna, "Fiziksel hiç olmadı ama psikolojik şiddete maruz kaldım. Bence çok ağır bir durum. Sahnede aşağılanmalar ve küfürler oldu. O zaman küçüktüm. Daha iyi oynamam için yapılıyor zannediyordum" dedi.

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

EVLİLİK HAKKIND ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Evlilikle ilgili duygularını paylaşan Alasya, "İnsan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading