Yandex Metrica

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi!

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi!

İngiltere Kraliyet ailesinin başıjndan eksik olmayan kara bulutlar bir türlü dağılmadı. Önce Kral Charles ardından Kate Middleton'a kanser teşhisi konulmasının ardından şimdi ise prenses Anne'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

24.06.2024, 16:04

Dünya'nın en çok konuşulan ve her hareketleriyle gündem olan İngiltere Kraliyet ailesinin başından kara bulutlar eksik olmuyor.  Kraliyet ailesine mensup olan ve Kral 3.Chales'in kız kardeşi Prenses Anne'den kötü haber geldi. 

Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin bedeli bakın kaç TL? Bu paylaşım sosyal medyada viral oldu! İstanbul Boğazı'nda menemen yemenin... Haberi Görüntüle

PRENSES ANNE KAZA GEÇİRDİ

73 yaşındaki Prenses Anne'nin dün akşam saatlerinde Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamasında, Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park malikanesinde kaza geçirdiği ve beyin sarsıntısı yaşadığı öğrenildi.

'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna ateş püskürdü! 'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna... Haberi Görüntüle

 KRAL KIZ KARDEŞİ İÇİN ENDİŞELENDİ

Prenses'in Bristol kentinde bulunan Southmead Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilriken Kral'a kız kardeşi hakkında sürekli bilgi verildiği öğrenildi. 

Saray'dan yapılan açıklamaya göre ise Prenses Anne'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Prensin ise Japon İmparatoru onuruna verilecek olan yemeğe katılamayacağı belirtilirken resmi programlarının ertelendiği öğrenildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading