Yandex Metrica

Sitede Ara

Kurtlar Vadisi'nde oynamıştı! Usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti

Kurtlar Vadisi'nde oynamıştı! Usta oyuncu Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti

"Dudaktan Kalbe", "Kurtlar Vadisi" gibi yapımlarla adından söz ettiren ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Salahsun Hekimoğlu 74 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yaşam

27.07.2024, 11:52

Daha önce "Dudaktan Kalbe", "Payitaht Abdülhamid", "Kurtlar Vadisi" gibi yapımlarda boy gösteren ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan Salahsun Hekimoğlu'dan acı haber geldi.

Usta oyuncu 74 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Oyuncular Sendikası duyurdu.

Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun"

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

SALAHSUN HEKİMOĞLU KİMDİR?

"Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar ve "Kavak Yelleri"nin arasında olduğu birçok popüler dizide rol alan Hekimoğlu, 1 Ocak 1950'de dünyaya geldi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu Hekimoğlu, 1988'den itibaren film ve dizilere seslendirmeler yaptı. Oyunculuğa 2003 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde rol alarak başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading