Yandex Metrica

Küs aşıklar barşıtı! Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz çifti 1.5 yıl sonra el ele görüntülendi!

Küs aşıklar barşıtı! Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz çifti 1.5 yıl sonra el ele görüntülendi!

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın yaşadığı uzun soluklu aşkın evlilik yolunda ilerlemesi beklenirken ikiliden ayrılık haberi gelmişti. 1.5 yıl ayrı kalan ikilinin yeniden birlikte olduğu görüntülendi.

Yaşam

11.07.2024, 16:10

Türkiye'nin başarlılı genç oyuncularından olan Söz dizisiyle adını duyuran Aytaç Şaşmaz ve Sakla Beni dizisiyle ününe ün katan 25 yaşındaki Cemre Baysel çifti ani ayrılıkla sevenlerini üzmüştü. 

Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir ilk! Türkiye'nin ilk gangster dizisi geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ'dan bir ilk! Türkiye'nin ilk gangster dizisi geliyor! Haberi Görüntüle

BARIŞMA SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

2022 yılında ayrılan çiftten Şaşmaz ilişkilerinin neden bittiğine dair açıklama yapmamış ancak, "Kimseye kırgın değilim. Benim için çok değerli. Her şey çok güzeldi. İyi ki vardı"  demişti. 

Geçtiğimiz günlerde ise Cemre Baysal verdiği bir röportajında barışmalarına yönelik sorulara kaçamak cevaplar vererek, ''Ben çok mutluyum. Hayatımda her şey yolunda gidiyor. İşim, ailem, arkadaş çevrem, bunu bilsinler mutlu olsunlar yeter” demişti.

Şarkıcı Nükhet Duru yıllar sonra hastalığını açıkladı: Pes etmedim... Şarkıcı Nükhet Duru yıllar sonra hastalığını açıkladı: Pes etmedim... Haberi Görüntüle

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Ancak geçtiğimiz akşam ise ünlü çift kameralara yakalandı. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti ilişkilerinin bitmesinden 1.5 yıl sonra el ele görüntülendi. İkili muhabirlere bir açıklama yapmazken, 'teşekkür ederiz, çok sağ olun' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading