Yandex Metrica

Sitede Ara

Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'ten barışma pozu!

Küslük bitti eski dostluk tekrar başladı! Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'ten barışma pozu!

İbraihm Tatlıes geçitriği kalp ameliyatı sonrasında yıllarsonra programda kavga ettiği Yıldız Tilbe ile tartışmış 15 yıl boyunca küslükleri devam etmişti. Yıllar sonra Tilbe ve Tatlıses Bodrum'da bir araya geldi ve ikili barıştıklarını sosyal medya hesabından duyurdu.

Yaşam

19.07.2024, 12:26

Türkiye'nin ünlü ses sanatçılarından olan 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses ve 58 yaşındaki Yıldız Tilbe 15 yıl öne katıldıkları bir programda tartışmış, Tatlıses'in ağır sözleri sonrasında Tilbe programı terk etmişti. 

Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir şey olmaz diyordum... Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir... Haberi Görüntüle

15 YILLIK KÜSLÜK SON BULDU

Tatlıses'in ağır sözlerini kaldıramayan ünlü şarkıcı Tilbe olay üzerine 15 yıl boyunca Tatlıses'le konuşmamış  herhangi bir etkinlikte dahi bir araya gelmemişlerdi. 

İkili birbirleri hakkında sorulan soruları duymamazlıktan gelmiş isimlerini bile anmamışlardı. Ancak geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses'in kalp ameliyatı olması sonrasında birçok ünlü isim geçmiş oldun mesajları iletip hastanede ziyarette bulunmuştu. 

İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının soyadını kaldırdı! İbrahim Tatlıses ile kavgasında son noktayı koydu! Dilan Çıtak babasının... Haberi Görüntüle

BODRUM'DAN POZLARI VİRAL OLDU

Ameliyat sonrası Bodrum'a dinlenmeye giden İbrahşim Tatlıses, eski dostu Yıldız Tilbe ile bir araya geldi. 

İkili 15 yıl sonra ilk kez buluştu ve sevenelrine barıştıklarını duyurduç İbrahim Tatlıses'e sarılan Yıldız Tilbe'nin mutluluğu yüzüne yansırken sosyal medyada binlerce hayranları ikilinin barışmasına sevindi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading