Lucas Torreira ile aşkları kısa sürmüştü! Ünlü oyuncu Devrim Özkan sessizliğini bozdu: O benim için...

Lucas Torreira ile aşkları kısa sürmüştü! Ünlü oyuncu Devrim Özkan sessizliğini bozdu: O benim için...

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Devrim Özkan sessiz sedasız yolları ayırmış, çiftin kısa süren ilişkisinin neden bittiği ise merak konusu olmuştu. Ünlü oyuncu Özkan sessizliğini bozarak ilişkileri hakkında ilk kez konuştu.  

Yaşam

06.07.2024, 15:11

Galatasaray'ın sevilen başarılı futbolcularından olan 28 yaşındaki Lucas Torreira ile 25 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan aşkı kısa sürmüş çift yakın zamanda yolları ayırmıştı. 

Burun tıkanıklığının sebebi alerji sanıyordu! Gerçek 26 yıl sonra ortaya çıktı! İşte Andi Norton'un hikayesi Burun tıkanıklığının sebebi alerji sanıyordu! Gerçek 26 yıl sonra ortaya... Haberi Görüntüle

AŞKLARI KISA SÜRMÜŞTÜ

Lucas orreira ile ilgili sorulara Özkan, 'Her şey göründüğü gibi' cevabını vermesinin ardından ilişkilerinin neden bittiği merak edilmiş, romantik paylaşımlarını da sosyal medya hesaplarından silmişlerdi. 

27 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''O BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ''

Ünlü oyuncu Özkan uzun bir aradan sonra ilişkilerinin bitmesinden sonra ilk kez konuştu. 2. Sayfa'ya dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özkan, ''O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyim. Güzel bir ilişki yaşadık. İnsan hayatı... Ne o zaman söylenenlere takıldık, ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayemizi biliyoruz. İkimiz de birbirimizi hayatında kalan güzel insanlarız.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading