Yandex Metrica

Lüks villasında kurban kesti! Ünlü şarkıcının Kurban Bayramına özel paylaşımı çok konuşuldu!

Lüks villasında kurban kesti! Ünlü şarkıcının Kurban Bayramına özel paylaşımı çok konuşuldu!

Ünlü şarkıcı Aylin Çoşkun, sosyal medya hesabından Kurban Bayramı'nda lüks villasında kurban kestiği ve etleri paketlediği fotoğraflarını paylaştı. 

Yaşam

17.06.2024, 17:22

Yok Artık, Manzara, Anladın Sen Onu, Sinsirella gibi şarkıları seslendiren 47 yaşındaki ünlü şarkıcı Aylin Coşkun Kurban Bayramı'nda lüks evinin bahçesinden paylaşımda bulundu.

Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey mi? Hayranlarından buz terapisindeki Engin Altan Düzyatan'a tepki: Bu Ertuğrul Bey... Haberi Görüntüle

LÜKS VİLLASINDA KURBAN ETİ TEMİZLEDİ

Ünlü şarkıcı İstanbul Zekeriyaköy'de bulunan 4 katlı havuzlu lüks villasının bahçesinde Kurban Bayramında et kestiği fotoğrafları paylaştı. 

Ünlü şarkıcı Coşkun yaptığı paylaşımda,  "Rahmetli dedemden gördüğüm ne varsa ve öğrendiğim her sene yaparım. Eğer ete elim değmezse bayramı anlamam" dedi.

Hande Ataizi'ni canlı yaynda tokatlamıştı! Sevda Demirel'in yeni halini görenler tanıyamadı! Hande Ataizi'ni canlı yaynda tokatlamıştı! Sevda Demirel'in yeni halini görenler... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNÜYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ünlü şarkıcı daha öncesinde ise 14 yıllık erkek arkadaşı Volkan Arslan ile dünyaevine girmiş, düğündeki takılan takılar ile gündeme gelmişti.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading