Sitede Ara

Mahkemeden şok karar! Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

Mahkemeden şok karar! Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı!

Ünlü manken Deniz Akkaya geçtiğimiz gğnlerde 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin'den şiddet gördüğü gerekçesiyle sosyal medyada kızını ifşalamış, baba Efe Önbilgin harekete geçerek Deniz Akkaya hakkında uzaklaştırma kararı almıştı. Kızı ile mahkemelik olan Akkay'ya bu kez de ünlü fenomen Miray İpekler şikayetçi oldu. İfade vermeye gitmeyen Akkaya hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarttı.

Yaşam

04.07.2024, 11:15

Türkiye'nin başarılı kadın mankenlerinden olan ancak sonrasında kariyerine ara veren Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin tarafından darp edildiğini ve balkona kilitlendiğini açıklamıştı.

Antik çağda ismi Samuha'ydı: Sivas'taki Hitit şehrinden öyle bir şey çıktı ki... Antik çağda ismi Samuha'ydı: Sivas'taki Hitit şehrinden öyle bir şey... Haberi Görüntüle

KIZINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İFADE ETMİŞTİ

Akkaya sosyal medya hesabından kızını ifşalamasının ardından, "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.'' demişti. 

Akkaya, ''Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.'' demesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ayşe Önbilgin'i koruma altına almıştı. 

24 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 24 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BABA EFE ÖNBİLGİN VELAYET DAVASI AÇMIŞTI

2010 yılında Deniz Akkaya ile ilişkisinin arından boşanan Efe Önbilgin ise devreye girerek kızının velayetinin kendi üzerine geçemsini talep ederek velayet davası açmıştı.

İZLE | Batık Osmanlı gemisinde tarihi keşif! İşte Yeniçeriler'in tüfekleri... İZLE | Batık Osmanlı gemisinde tarihi keşif! İşte Yeniçeriler'in tüfekleri... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMEN MİRAY İPEKLER İLE DAVALIK OLDU

Kızı ile olan davaları mahkemede devam ederken Deniz Akkaya bir şok daha yaşadı. Ünlü manken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran ünlü sosyal medya fenomeni Miray İpekler'in ev adresini sosyal medya hesabından yaydığını belirterek, Akkaya'nın kendisini bir televizyon programında tehdit içerikli sözler sarf ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu ortaya çıktı. 

Bilim insanlarından akıl almaz araştırma: Ölüm ve yaşamın ötesinden başka bir durum var Bilim insanlarından akıl almaz araştırma: Ölüm ve yaşamın ötesinden başka... Haberi Görüntüle

AKKAYA HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Miray İpekler'in şikayetinden sonra Deniz Akkaya hakkında 'hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. İpekler bir fenomenin düğününde Akkaya ile karşılaştıklarını ve çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştıklarını ifade ederek, "Deniz Akkaya, aramızdaki yazışmaları da iznim ve bilgim olmadan sosyal medyada paylaştı" dedi. 

Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan Akkaya savcılığa ifade vermeye gitmeyince İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading