Yandex Metrica

Sitede Ara

Marul Kafa lakaplı ünlü fenomeninin annesi hayatını kaybetti! Ölüm nedenini ise duygu dolu sözlerle açıkladı!

Marul Kafa lakaplı ünlü fenomeninin annesi hayatını kaybetti! Ölüm nedenini ise duygu dolu sözlerle açıkladı!

Sosyal medyada Marul Kafa olarak bilinen Mehmet Yıldırım'ın kanser tedavisi gören annesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti. Ünlü fenomen acı haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

Yaşam

05.07.2024, 16:37

Marul Kafa lakaplı Mehmet Yıldırım'ın annesi Havva ve babası İsmail ile çektiği komik videoları sosyal medya hesabından paylaşarak ünlenmişti. 

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu! Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ 

Ünlü fenomen Mehmet Yıldırım geçtiğimiz günlerde annesinin rahatsızlandığını ve durumunu kötü olduğunu belirterek takipçilerindne dua istemişti. 

Ünlü sosyal medya fenomeni yaptığı paylaşımda, 'Annem 4. evre akciğer kanseri kemik ve karaciğer metaztası var 1,5 yıldır neredeyse tüm kemoterapileri aldık ve büyümeyi durduramıyoruz' demişti. 

Romantik aşık Acun Ilıcalı'dan sevgilisiyle pozlar! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı binlerce yorum yağdı! Romantik aşık Acun Ilıcalı'dan sevgilisiyle pozlar! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ FENOMENİN ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü fenomenin annesi yoğun bakıma kaldırılırken sesvenlerinden dua isteyen fenomen bu sabah acı haberi duyurdu. 

Mehmet Yıldırım, "Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik. Öğle namazına müteakip Cihadiye Mezarlığı'na defnedilecektir. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun." diyerek acı haebri duyurdu. 

Ünlü fenomen sosyal medy ahesabı X üzerinden annesinin ölüm haberini 'Başaramadık' diyerek duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading