Yandex Metrica

Sitede Ara

MasterChef Türkiye'de kaos! Yarışmacılar birbine girdi: Ben senin canın değilim...

MasterChef Türkiye'de kaos! Yarışmacılar birbine girdi: Ben senin canın değilim...

Türk Televizyonunun en sevilen programlarından olan MasterChef Türkiye yarışma programında dün akşam yayınlanan yeni bölümde yarışmacı Deniz ve Leyla arasında tartışma çıktı. İkilinin arasında başlayan 'canım' tartışması ünlü şefler müdahale etti. 

Yaşam

25.07.2024, 12:14

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet  Yalçınkaya'nın sunumuyla hazırlanan MasterChef Türkiye programında dün akşam gergin anlar yaşandı. Yarışmanın yeni bölmünde 3. tur seçmeleri başladı. Geçtiğimiz gün kadroya dahil olan Deniz, yeni yarışmacı Leyla ile tartışmaya tutuştu. 

Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan okumalar hayatı tehdit ediyor! Aklı olan bunları denemez Bir saatte 4 litre süt içmek! Kuru tarçın yutmak! Meydan... Haberi Görüntüle

YARIŞMACININ UYARISINA TEPKİ GÖSTERDİ

Yarışmacı Deniz yukarda oturduğu sırada, "Size şefleri dinleyin diye bir şey söylemeyeceğim o olması gereken bir şey. Biz yukarıdan baktığımızda sizin orada doğru yaptığınızı zannettiğiniz görüyor ve uyarıyoruz. Bunu art niyet için yapmıyoruz. Sizlerden birini yukarı çıkması bize ekstra bir şey katmıyor. Sizi uyarırken biriniz mutlu olurken diğeriniz demoralize olabiliyor. Geçen hafta böyle bir gerginlik oldu. Benim sesimi duymak istemiyorsanız ya da yardım da istemiyorsanız 'Bana karışma' diyebilirsin. Sen istemeyebilirsin ama çıkmasını istediğim kişiye yardım edeceğim. Baştan söyleyeyim de gerginlik çıkmasın. Şef ya da usta yemeğin nasıl yapıldığını anlatabilir ama öğretemez. Bu sizin becerinize kalmış" dedi. 

Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey pes dedirtti! Gözündeki kaşıntı hayattan koparıyordu! Bitlis'te küçük kızın gözünden çıkan şey... Haberi Görüntüle

LEYLA'DAN SAYGISIZ ÇIKIŞI

Mehmet Yalçınkaya ise araya girerek, "Tarif vermesine izin vermiyoruz zaten" dedi. Deniz'in yukarda oturarak not almasına sinirlenen 3. tur yarışmacısı Leyla ise, "Şef gibi eline almış yazıp duruyor. Saygısız" dedi. sonrasında ise Deniz kendini tutamayrak,  "6 kişi iyi yapabilmiş, çıkartabilmiş" dedi.

Yarışmacı Leyla ise,  "Keşke yukarıda olup sizi izleyebilseydik. İzin verirseniz şefler konuşsun da yanınıza çıkacağım" ifade etti.  Leyla, Deniz'e bir kez daha tepki gösterdi ve sinirlenerek, "Yukarı çıkanları tebrik ederim. Bizler de oraya geleceğiz. Bize destek olmalarını beklerdim. İlk turdan sonra '6 kişi iyi seçilmiş' demeleri hiç hoş değil"  dedi.

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü! Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun... Haberi Görüntüle

CANIM DEMESİ TARTIŞMAYI BÜYÜTTÜ

Deniz osnrasında Leyla'ya canım deyerek,  "Canım burada hiçbir şey gizli kalmıyor"  demesi üzerine Leyla, "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla soyadım da Ünlü" dedi. Somer Sivrioğlu ise ikilinim arasındaki gerginliğe deyinerek, "Sizin onlardan daha iyi olduğunuz için değil grubunuz daha erken olduğu için yukarı önce çıktınız" ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading