Yandex Metrica

Masterchef yarışmacıları birbirine girdi! Biber kavgasına şefler müdahale etti!

Masterchef yarışmacıları birbirine girdi! Biber kavgasına şefler müdahale etti!

Türkiye'nin en sevilen yarışma programlarından olan Masterchef Türkiye'de gergin dakikalar yaşandı. Tepsi mantısı yapmak için kolları sıvıyan yarışmacılar arasında biber soyma tartışması gündem oldu.

Yaşam

22.08.2024, 16:10

TV8 ekranlarının sevilen programlarındna olan ve izlenme rekorları kıran MasterChef Türkiye programında dün akşam tartışma çıktı. 

Demet Akalı'ndan olay yaratan 'idam' açıklaması! Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran hakkındaki sözleri ortalığı karıştırdı! Demet Akalı'ndan olay yaratan 'idam' açıklaması! Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran... Haberi Görüntüle

'BİBER TEMİZLEMEKTEN UTANIRIM'

Mehmet Şef, Somer ve Danilo Şef kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 'tepsi mantısı' yapmalarını istedi. Kırmızı takımdan Ezgi ve mavi takımdan Hakan arasında çıkan biber soyma tartışması çıktı. Kırmızı takımdan Ezgi, "Biz Hakan'la o kadar farklı profilleriz ki, her söylemini 3 haftadır ağzım açık dinliyorum. Hiç sesimi çıkarmadım, benim herkese saygım sonsuz. Bir aşçı biber temizledim demeye utanır bence. Biber temizlemek? Ben utanırım, benim için bu krizi yönetmek değil. Arpacık soğana yardım ettim diyor Şirin'e, ne yapmış? Arpacık soğanı soyup tavşan mı yapmış?" dedi.

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı! Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım... Haberi Görüntüle

YARIŞMACILAR BİRBİRİNE GİRDİ

Hakan ise tartışmada 'Nigar Abla ne yapmış uçak motoru mu?' demesi üzerine yarışmacı Nigar ise, "Ben yapmadım diyorum zaten, söyledim" dedi.

Sonrasında ise Nigar'a tepki göstererek,  "Sen de yardım ettin bir şeylere abla, ben de yardım ettim. Benimki küçük gözüküyor, aşağıda gözüküyor. Seninki nedense yüksekte görüyorlar. Senin yaptığın da aman bir şey değil. Benim yaptığım da aman bir şey değil" ifade etti. 

Kırmızı ve mavi takımda yarışan 20 yarşımacıdan 6'sının mantıları değerlendirmeye alınmadı ve düelloyu 4-3 mavi takım kazandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading