Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barıştı: Aşka gelen golcü 2 bin peso bahşiş bıraktı

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barışarak dün akşam buluştukları akşam yemeğinde 2 bin peso bahşiş bırakıp evlerine gittiler.

Yaşam

14.09.2024, 14:32

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Wanda Nara ile Mauro Icardi, Arjantin'de yeniden bir araya geldi. Arjantin basınında yer alan habere göre; Galatasaraylı golcü ile Wandar Nara, birlikte akşam yemeği yedi. Ünlü çiftin akşam yemeğinde keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Mauro Icardi ile Wanda Nara yeniden barışarak dün akşam buluştukları akşam yemeğinde 2 bin peso bahşiş bırakıp evlerine gittiler.

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Haberi Görüntüle

''DENEDİM AMA OLMADI''

Bilindiği üzere Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara, iki ay önce boşanacaklarını açıklamıştı. Wanda Nara, açıklamasında "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" ifadelerini kullanmıştı.

6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 6 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ARJANTİN'DE BİR ARAYA GELDİLER

Yaşanan bu süreçte iki uzun zamandır görüşmemişti. Sakatlığından dolayı sahalardan uzak olan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi, Wanda Nara ile bir araya gelmişti. İkili, geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı maçı birlikte izlemişti.

10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

"BENİ ARARSA BULUR"

Öte yandan son röportajında Arjantin'e yerleştiğini belirten Wanda Nara, "Gerçek şu ki, kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun, biz bir aileyiz. Beni ve onu tekrar birçok kez bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" demişti.

Wanda Nara'nın u sözleri barışma çağrısı olarak yorumlanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading