Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi'den ayrılmıştı! Wanda Nara'dan ilk açıklama geldi: Yalnız devam etmek zorundayım...

Mauro Icardi'den ayrılmıştı! Wanda Nara'dan ilk açıklama geldi: Yalnız devam etmek zorundayım...

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'den ayrılma kararı alan eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü futbolcunun eşi, 'yalnız devam etmek zorundayım, pişman değilim' diyerek ayrılıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaşam

11.07.2024, 13:41

Galatasaray'ın parlayan yıldızlarından olan 31 yaşındaki Arjantinli ünlü futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından ayrılıklarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı.

Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26 Ağustos 2024 Pazartesi hava durumu Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26... Haberi Görüntüle

YENİDEN TAKİBE ALDI

10 yıllık evliliklerini geride bırakarak eşi Icardi'den boşanmak isteyen Wanda Nara, eşini takipten çıkarmış, sonrasında ise yeniden takip etmeye başladığı öğrenildi. 

O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya küfür etti: Bir salın bizi... O paylaşımı cezasız kalmamıştı! Şeyma Subaşı 550 bin TL'lik cezaya... Haberi Görüntüle

'HİÇ KONUŞMADIKLARIMI EN SONA SAKLADIM'

Mauro İcardi'den 2 çocuğu olan Wanda Nara'nın ayrılık kararını neden verdiği bilinmese de getiğimiz günlerde, ''Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim, ama olmadı. Herkes konuşsun. Hiç konuşmadığım şeyleri en sona sakladım.'' söylemesi büyük şaşkınlık yaratmıştı.

Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir şey olmaz diyordum... Elektrikli sigara hayattan koparıyordu! Selen Görgüzel'in kızı yaşadıklarını anlattı: Bir... Haberi Görüntüle

''PİŞMAN DEĞİLİM''

Wanda Nara bugün sosyal medya hesabı instagram üzerinden yeni bir açıklama daha yapara herkesi şaşırttı. Wanda Nara aldığı karardan pişmanlık duymadığını belirterek, ''Sonları ne kadar zor olsa da benim için o kadar zor. Televizyonu açmam ya da gerçek olmayan iddiaları izlemem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu benim sorunumun, kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kez daha denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız devam etmek zorundayım. Suçlanacak kimse yok ve üçüncü şahıslar da yok, aramızdaki şey her zaman dışarıdan daha güçlüydü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkür ederim. '' dedi. 

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

ARJANTİNLİ RAPÇİ İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Wanda Nara Icardi'den ayrılacağı haberlerinden sonra Arjantinli bir gazetecinin açıklamasına göre rapçi L-Gante ile gece kulübünde bir araya geldikleri, sonrasında ise telefonda bağırarak Icardi ile tartıştığını öne sürdü. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading