Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı!

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı!

Galatasaray'ın başarılı futbolcularından olan Mauro Icardi yeni arabasının Lamborgni Urus, Young Boys takımının 3 katı olduğu öğrenildi. 

Yaşam

30.08.2024, 10:29

Galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda Young Boys ile karşıkarşıya geldiği Şampiyonlar Ligi Play-off turunda iki kez yenilerek ligi noktalamıştı. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

GALATASARAY VE YIUNG BOYS PİYASA DEĞERİ 

İki takımında kazançları merak edilirken, Young Boys'un 30 kişilik kadrosunun piyasa değeri 63.2 milyon Euro, Galatasaray'ın ise 209.3 milyon Euro olduğu örğenildi. 

Galatasatay'ın ilk 11'inde forma giyen futbolcuların piyasa değeri ise Young Boys takımının tüm kadrosundan daha fazla olduğu öğrenildi. 

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

ICARDİ'NİN ARABASI İSVEÇ TAKIMINDAN DAHA FAZLA

Ancak ünlü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin ise kısa süre önce almış olduğu Lamborgini Urus'un piyasa değerinin 11 milyon 370 bin Euro olduğu ve tüm Young Boys kadrosunun maaşlarının toplamında ndaha fazla olması şaşkınlık yarattı. 

Icardi ve ski eşi Wanda Nara'nın ortak servetinin ise 63 milyon Euro değerinde olduğu öğrenilirken bu rakamın ise Young Boys kadrosunun toplam bütçesine eş değer olduğu biliniyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading