Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a imam nikahı kıydı! 'Günaha girmiyoruz' açıklaması olay yarattı!

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'a imam nikahı kıydı! 'Günaha girmiyoruz' açıklaması olay yarattı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydı. Ünlü komedyen ve oyuncunun nikahına ilişki sevgilisi yaptığı açıklamayla büyük şaşkınlık yarattı.

Yaşam

19.08.2024, 17:54

Türkiye'nin ünlü komedyen ve oyuncularından olan 67 yaşındaki Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydığı öğrenildi. 

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ERBİL İLK İMAM NİKAHINI KIYDI

Magazin dünyasına bomba gibi düşen ahberden sonra ise Gülseren Ceylan katıldığı bir programda nikaha ilişkin detayları açıkladı. 

Erbil ilk defa bir kadına imam nikahı kıydığını açıklaması üzerine,  "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık." dedi.

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

'EN AZINDAN GÜNAHA GİRMİYORUZ'

Gülseren Ceylan ise 'en azından günaha girmiyoruz' diyerek, "En azından günaha girmiyoruz. Hoca geldi nikahı kıydı. 'Mehmet Ali Bey mehir olarak ne veriyorsunuz' diye sordu. Ne olduğunu bilmediği için Mehmet Ali şok oldu. Ben mehir istemedim." belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading