Yandex Metrica

Sitede Ara

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum...

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum...

Ünlü şarkıcı Melek Mosso kalça estetiği ile gündeme gelmiş, yaptırmadığını belirtmişrti. Ancak ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde 'Yaptırdım, herkes rahatlasın' demişti. Son olarak Kıbrıs konserinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Mosso, 'Vücudumdan utanmıyorum' dedi.

Yaşam

02.09.2024, 17:53

Türkiye'nin sevilen başarılı kadın sanatçılarından olan Melek Mosso 2023 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Sağdıç ile birlikte çıktığı tatille gündeme gelmişti. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

KALÇASINI YAPTIRDIĞINI İTİRAF ETMİŞTİ

35 yaşındaki ünlü şarkıcı Mosso'nun kalçe estetiği yaptırdığı iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu o iddialara 'Evet yaptırdım. Herkes rahatlasın' diyerek çıkan dedikodulara son vermişti. 

Geçtiğimiz günlerde güzel görünmek istediğini belirten Mosso, "Daha az güzel görünmeye çalıştım. Müziğime odaklandım. Gönül işlerini çalışma ortamımdan uzak tuttum… Sadece bu sektörde değil, her alanda kadın olmak zor" demişti. 

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu Haberi Görüntüle

MELEK MOSSO: VÜCUDUMDN UTANMIYORUM

Ünlü şarkıcı MossoKıbrıs konserinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mosso'ya "Kendinizi basında görünce ne hissettiniz?" sorusu sorulunca ünlü şarkıcı vücudumdn utanmıyorum diyerek,  "Yeni şarkımı kutluyorduk. Arkadaşlarım, kardeşim, kocam hepimiz birlikteydik. Çekilmekten gocunmadık. Saklayacak bir şeyim yok. Vücudumdan utanmıyorum. Kilo alsam da kendimi seviyorum, zayıf olsam da seviyorum. Bazen hepimizi kötü olmaya ihtiyacı oluyor. Saldım kötü görünüyorum diye üzülemem." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading