Yandex Metrica

Melek Mossso eşiyle tatilin tadını çıkardı! Dengesini kaybedip denize düşünce olanlar oldu!

Melek Mossso eşiyle tatilin tadını çıkardı! Dengesini kaybedip denize düşünce olanlar oldu!

Ekim 2023 yılında oyuncu ve model Serkan Sağdıç ile dünyaevine giren Melek Mosso, Göcek tatilinde görüntülendi. Ünlü şarkıcının denizde başına gelmeyen kalmadı.

Yaşam

23.08.2024, 17:49

Hayatım Kaymış, Keklik Gibi, Vursalar Ölemem gibi şarkılarıyla ününe ün katan 35 yaşındaki Melek Mosso Ekim 2023 yılında evlendiği oyuncu sevgilisi Serkan Sağdıç ile birlikte Göcek'te yat kiraladı.

30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DENİZDE SARMAŞ DOLAŞ HALLERİ VİRAL OLDU

Ünlü şarkıcı Mosso 'Sirocco' isimli lüks yatta arkadaşlarıyla beraber tatilin tadını çıkardı.  Mosso'nun kardeşi Süleyman Mosso ve sevgilisi Michelle Laza ve birçok yakın arkadaşı da ünlü çifte eşlik ederken eşiyle sarmaş dolaş halleri viral oldu. 

Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca ayakta alkışlandı! Angelina Jolie Venedik film festivalinde göz kamaştırdı! 8 dakika boyunca... Haberi Görüntüle

DENGESİNİ KAYBEDİP SUYA DÜŞTÜ

Çift birlikte denize girerken, dengesini kaybeden Mosso suya düştü. Tatilin tadını çıkaran ikili sonrasında denizde balıktutmayı da ihmal etmedi.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading