Yandex Metrica

Sitede Ara

Melisa Aslı Pamuk,eşi Yusuf Yazıcı'nın köyüne gitti! Ailesine el öpmeye giden çift o anları sosyal medayda paylaştı!

Melisa Aslı Pamuk,eşi Yusuf Yazıcı'nın köyüne gitti! Ailesine el öpmeye giden çift o anları sosyal medayda paylaştı!

Ünlü oyuncu ve model Melisa Aslı Pamuk, Lille takımında forma giyen Yusuf Yazıcı ile geçtiğimiz günlerde sessiz sedsız dünyaaevine girmişti. Nikahtan kareler paylaşan Yusuf Yazıcı şimdi ise eşini memleketi Trabzon'a ailesinin yanına el öpmeye götürdü. 

Yaşam

24.07.2024, 11:49

Ego, Çarpışma, Kurt Seyit ve Şura, Hayaller ve Hayatlar, Her Seda Bir Veda gibi projelerde yer alan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Fransa'nın Lillie takımında forma giyen Yusuf Yazıcı ile yeni bir aşka yelken açmış ve geçtiğimz ay sessiz sedasız evlenmişlerdi. 

Melisa Aslı pamuk'un sosyal medya hesabından soy adını değiştirmesiyle evlendikleri ortaya çıkmış, geçtiğimiz günlerde ise nikahtan kareleri sevenlerine paylaşmışlardı. 

Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten aldatma iddialarına şaşırtan yanıt! Jennifer Lopez ile 20 yıllık aşkı son bulmuştu! Ben Affleck'ten... Haberi Görüntüle

YENİ GELİNİ EL ÖPMEYE GÖTÜRDÜ

Ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ise eşi Melisa Aslı Pamuk'u alıp Trabzon Çaykara'da bulunan ailesinin yanına götürdü. Akrabalarını gezerek el öpmeye götüren Yazıcı, Trabzon Uzungöl'den fotoğraflar paylaştı. 

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için... Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için... Haberi Görüntüle

AİLE ZİYARETİNE BEĞENİ YAĞDI

Aslı Pamuk ve ailesinin verdiği pozları hesabında 'En kıymetlilerim' diyerek paylaşan Yusuf Yazıcı büyük beğeni topladı. Aslı Pamuk'un yöreye ait kıyafetler giymesi ve aile ziyaretindeki sammimi davranışları hayranlarından tam not aldı. 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading