Yandex Metrica

Merdivenden düşerek ağır yaralanmıştı! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Merdivenden düşerek ağır yaralanmıştı! Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

İstanbul Sarıyer'deki evinin yalısında merdivenlerden aşağı düşerek ağır yaralanan ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın uyandırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi. 

Yaşam

22.08.2024, 16:48

Türkiye'nin başarılı televizyoncularından olan Reha Muhtar, geçtiğimiz gün İstanbul Sarıyer'de bulunan yalısında merdivenlerden aşağı düşmüş, ağır yaralanarak uyutulmuştu. 

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü! Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞLERİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Ünlü spiker Reha Muhtar'ın ise hastaneye kaldırılmasının ardından eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz'ın kendisine gösterilmediğini şarkıcı Nilüfer'in ise alıkoyduğunu iddia etmişti.

İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan ilk erkek oldu İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan... Haberi Görüntüle

'BEN KAÇIRILMADIM' DİYEREK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz ise sosyal meyda hesabından açıklama yaparak, “Sosyal medyada sürekli görüyorum annem kaçırıldığımı söylüyor. Ama ben kaçırılmadım. Ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye. Burada benim kedim var, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Ablam var Ayşe Nazlı… Bakın ben evdeyim burada çok mutluyum. Başka hiçbir yere gitmek istemiyorum.” demişti.

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

REHA MUHTAR UYANDIRILDI

Ünlü sunucu Reha Muhtar'ın ise sağlıkdurumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Muhtar'ın tedavisinin devam ettiği, ünlü ismin uyandırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading