Yandex Metrica

Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya tepki yağdı!

Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya tepki yağdı!

Ünlü şarkıcı Mert Demir yaz konserlerinin son durağı Van oldu. Birbirinden sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren ünlü şarkıcı konser verdiği sırada sahneyi terk etti. Hayranlarının tepkisi üzerine ise ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yaşam

02.07.2024, 18:36

Son dönemlerde Serenay Sarıkaya ile adı anılan ve aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı Mert Demir, 'Ateşe Düştüm' şarkısıyla viral olmuştu. Magazin dünyasında adı sık sık duyulan ünlü şarkıcı Demir son olarak Van'da sevenleriyle buluştu. 

50 yıllık evlilik ötenazi ile bitti! Mutlu çift neden yaşamaktan vazgeçti? İşte Jan ve Els'in hikayesi 50 yıllık evlilik ötenazi ile bitti! Mutlu çift neden yaşamaktan... Haberi Görüntüle

VAN KONSERİNİ TERK ETTİ

30 yaşındaki ünlü şarkıcı Mert Demir Van'daki konserinde sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Ünlü şarkıcı Demir'in sahneyi terk etmesinin ardından hayranlarından tepki toplamıştı. 

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi! Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton... Haberi Görüntüle

TEPKİ GÖSTEREN HAYRANLARINA AÇIKLAMA YAPTI

Mert Demir ise gelen tepkiler üzerine açıklamada bulundu. Demir, "6. Şarkıdayken sahneye çok ciddi yağmur yağdı. Bütün sistem çöktü ve mikrofondan da ses gelmiyordu. Bundan dolayı sesimi sadece en öndeki  izleyicilere duyurabildim. Yağmur yağmayana kadar çok iyi geçiyordu konser, beni çok iyi karşıladınız burada çok teşekkür ederim. Bir süre bekledik ama yağmurdan dolayı sistem aktif olmadı. En kısa zamanda tekrar gelmeyi çok istiyorum. Umarım en kısa sürede görüşürüz” dedi. 

Habere Tepki Ver

2

2

2

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading