Yandex Metrica

Mert Demir'den Serenay Sarıkaya'ya aşk dolu sözler! Rihannalı göndermesiyle dillere düştü!

Mert Demir'den Serenay Sarıkaya'ya aşk dolu sözler! Rihannalı göndermesiyle dillere düştü!

Son dönemlerde yıldızı parlayan başarılı şarkıcılardan olan Mert Demir, Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili son olarak sosyal medy ahesabından birbirlerini aşk yağmuruna tuttu. Serenay Sarıkya'ya gönderme yapan Mert Demir çok konuşuldu. 

Yaşam

18.07.2024, 17:57

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle sondönemlerde adından bir kez daha söz ettirmeyi başaran 32 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Önce Afra Saraçoğlu sonra Dilan Deniz Çiçek! Mert Yazıcıoğlu'nun şimdi de ünlü rapçi ile aşk yaşadığı ortaya çıktı! Önce Afra Saraçoğlu sonra Dilan Deniz Çiçek! Mert Yazıcıoğlu'nun şimdi... Haberi Görüntüle

REKLAM AŞKI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

İlişkileri tam gaz devam ederken Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin lansmanında 'Reklam aşkı mı?' sorusuna sinirlenmiş bir çok kişi tarafından ise Mert Demir'in ününe ün katmak amacıyla ikilinin aşk yaşadıkları iddia edilmişti. 

Ronaldo ve eşi arasında milyonluk anlaşma! Şartları sağlamazsa sevgilisi Georgina Rodriguez'e servet ödeyecek! Ronaldo ve eşi arasında milyonluk anlaşma! Şartları sağlamazsa sevgilisi Georgina... Haberi Görüntüle

SARIKAYA'YA RİHANNALI GÖNDERME

Ateş'e Düştüm şarkısıyla listelerin altını üstüne getiren ünlü şarkıcı Mert Demir son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptı. Demir sosyal medya hesabı insatgram üzerinden yaptığı paylaşımda, 'Senden sonrası yalan, istemem Rihann'yı bile'' notunu düşerek kendi fotoğrafını paylaştı.  Sosyal medyadan Demir'i takip eden hayranaları ise o fotoğrafa binlerce yorum ve beğeni yağdırdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading