Yandex Metrica

Sitede Ara

Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri gündeme damgasını vurdu!

Mert Demir'in annesi oğlunun ilişkisini yorumladı! Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleri gündeme damgasını vurdu!

Son dönemlerde Ateşe Düştüm şarkısıyla yıldızı parlayan sonrasında ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayan Mert Demir Harbiye'de konser verdi. Demir'in annesi konserde oğlunu izlemeye gelirken Serenay Sarıkaya hakkında söyledikleriyle çok konuşuldu. 

Yaşam

23.07.2024, 17:57

Ateşe Düştüm şarkısıyla gündeme gelen ve uzun bir süre dillerden düşmeyen parçasıyla Mert Demir milyonlarca dinlenmeye ulaşan sanatçılar arasında yerini alarak Türk pop müziğine damgasını vurmuştu. Ünlü şarkıcı Demir son olarak Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. 

Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26 Ağustos 2024 Pazartesi hava durumu Meteoroloji saat vererek uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 26... Haberi Görüntüle

MERT DEMİR'İ KONSERİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Mabel Matiz ile birlikte Antidepresan şarkısını seslendiren Demir'e ilgi büyüktü. Şarkılarının popüler olmaya başlamasından sonra Demir sahnede hayranlarına, ''Bugün çok sevdiğim insanlar burada. Bu kişilerin başında da annem geliyor. O olmasaydı ben buralara gelemezdim. Herkesin huzurunda sana çok teşekkür ederim anne, iyi ki varsın"  dedi.

Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Melek Mosso'dan estetik iddialarına yeni açıklama: Vücudumdan utanmıyorum... Haberi Görüntüle

''OĞLUMUN BAŞKA KONSERLERİNE DE GİTTİM''

Harbiye Açıkhava kosnerinde ünlü şarkıcıyı yalnız bırakmayan annesi Gülgün Demir ise yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gülsüm Demir, "Oğlunuzu dinlemeye seyretmeye geldiniz. Neler hissediyorsunuz?" sorusuna, "Oğlum evinde olduğu gibi sahnede de aynı, çok mutluyum. Benim Mert'i sahnede seyretmem ilk değil, daha önce de başka konserlerine gittim. Oğlumun bu kadar sevilmesini de samimiyetine ve dürüstlüğüne bağlıyorum. 12 yılın emeği bu. Gurur duyuyorum" dedi.

Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Kim Kardashian olma hevesi hayatını kararttı! Yaptırdığı kalça dolgusu yüzünden... Haberi Görüntüle

SERENAY AÇIKLAMASI OLAY OLDU

Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya hakkında ise Gülsü Demir defalarca bir araya geldiklerini belirterek ünlü oyuncu ve oğlunun ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Anne Gülsüm Demir, "Evet, Serenay ile ilk tanışmam değil. Daha önce de bir araya defalarca geldik. Serenay çok tatlı, çok hanım hanımcık. Oğlumu mutlu ediyor, ben de mutluyum" dedi.

Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Dilan Polat'ın hayatı film oluyor! Ünlü yapımcılar birbirileriyle yarışa girdi! Haberi Görüntüle

EVLİLİK SORULARINA YANIT VERDİ

Muhabirlerin evlenmelerini istiyor musunuz? Sorusuna ise anne Gülsüm Demir, "İkisi birbiriyle mutlu, bana söz düşmez. Mert 18 yaşında bir çocuk değil, 30 yaşında kendi kararlarını verecek yaşta. Bana evliliği sormayın, onlar ikisi nasıl isterse öyle olur. Siz bu soruları bana değil, onlara sorun. Şu an gayet iyiler, birlikteler. Ben onaylıyorum, nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading