Meteoroloji hangi bölgeler için uyardı? İşte 30.09.2024 pazartesi günü sel ve su bakını beklenen yerler...

Meteoroloji hangi bölgeler için uyardı? İşte 30.09.2024 pazartesi günü sel ve su bakını beklenen yerler...

Orta ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşların ani sel, su baskını ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerekiyor.

Yaşam

30.09.2024, 15:39

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Tahminlere göre, öğle saatlerinde Ankara, Konya, Kırıkkale ve Çankırı illerinde, akşam saatlerinden itibaren ise Aksaray, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Adana ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış görülecek. Bu bölgelerdeki vatandaşlar, ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Şehir ve köydeki erkeklerin yaşam süresi araştırıldı! Bulgular şaşırtıyor Haberi Görüntüle

ORTA KARADENİZ'DE KUVVETLİ YAĞIS BEKLENİYOR

Akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz bölgesinde de gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Özellikle Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl yapılır? Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu! Evdeki Mutluluk başvurusu nasıl... Haberi Görüntüle

BATI KRADENİZ'DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yarın Batı Karadeniz’de beklenen sağanak yağışların Zonguldak, Bartın ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde şiddetli ve yer yer aşırı olması beklenirken, Düzce, Sinop, Bolu ve Karabük çevrelerinde ise kuvvetli ve çok kuvvetli yağışlar öngörülüyor.

MasterChef'te büyük yaptırım! Yarışmacıların o hatasını şefler affetmedi! MasterChef'te büyük yaptırım! Yarışmacıların o hatasını şefler affetmedi! Haberi Görüntüle

DOĞU ANADOLU'DA FIRTINA BEKLENTİSİ

Yarın, Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde eseceği, bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde ise kuvvetli fırtınaların yaşanacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading