Metin Akpınar'ın kızı bombayı patlattı! Duygu Nebioğlu'ndan ağır sözler: Bedelini ödeyecek...

Metin Akpınar'ın kızı bombayı patlattı! Duygu Nebioğlu'ndan ağır sözler: Bedelini ödeyecek...

Geçtiğimiz aylarda magazin gündemini yerinden sarsan Metin Akpınar'ın evlilik dışı olduğu öğrenilen Duygu Nebioğlu DNA testi ile babası olduğunu kanıtlamış mahkeme soybağının kurulmasına karar vermişti. Ancak Nebioğlu ikiz kardeşi Sevgi Katıkcı ile geçmişte babası Akpınar yüzünden yuaşadığı zorluklar nedeniyle isyan etti. 

Yaşam

19.07.2024, 13:13

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı'dan evlilik dışı olduğu kanıtlanan Duygu Nebioğlu'nun DNA testi sonuçlarından sonra mahkeme soybağlarının kurulmasına karar vermişti. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

METİN AKPINAR'IN KIZLARI OLDUĞU KESNİLEŞTİ

Nebioğlu'nun ikiz kız kardeşi Sevgi Kantarcı'da DNA testi yaptırmış geçtiğimiz günlerde onun da Metin Akpınar'ın kızı olduğu öğrenilmişti. 17 Temmuz'da görülmesi gereken baba kız arasındaki davanın Ekim ayına ertelendiği öğrenilirken Sabah'tan Tuba Kalçık ise Duygu Neboğlu ile yaptığı röportajda çok çarğıcı detaylara ulaştı. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

''BİZİ YOK SAYDI''

Nebioğlu babasına kırgın büyüdüğünü belirterek, "Babam bizi bilmediğini söylemişti. Bunun doğru olmadığını, ikizimle yurtta kalırken bizim varlığımızdan haberdar olduğunu biliyoruz. Tanıklarımız var. Ben babama işte söylediği bu yalandan ötürü maddi ve manevi tazminat davası açtım. Bizi yok sayarak hayatına devam etti.'' dedi.

Süreç içerisinde kardeşiyle birlikte yıprandıklrını belrite Nebioğlu, ''Bende ve kardeşimde ruhsal açıdan büyük hasar bıraktı. Biz bu süreçte çok yıprandık. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Bize yaşattıklarının bedelini hukuk önünde ödesin istiyorum.'' ifade etti. 

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

EKİM AYINDA MAHKEME KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Sevgi Katıkcı'nın babasına maddi manevi tazminat davası açacağını belirtirken kız kardeli Dilara ile Metin Akpınar arasındaki davanın da Ekim ayına ertelendiğini açıkladı. 

Mahkemenin sonuçlanmasından sonra Nebioğlu ise "Üzerimizden çok büyük bir yük kalktı. Sevgi benim arkamdan geldi. Biz ayrı ayrı yürütmek durumunda kaldık davalarımızı. Babamızdan bir babalık göremediğimiz için duruma artık maddi olarak yaklaştık. Bunu yapmasaydık ilahi adalet 'neden hakkınızı aramadınız'' diye soracaktı. Babam aslında bize hayat boyu onu zorlamayacak yardımlarda bulunabilirdi. Babam bana yardımı şubat ayında kesmişti. Kardeşime yardıma devam ediyor biliyorum, o da en son 10 bin TL'yi ayda ikiye bölüp gönderiyordu." ifade etti. 

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''BİZİ OYALADI''

Babasının yalan söyleyip kendilerini oyaladığını ifade eden Nebioğlu, "17 Temmuz'da bir davamız daha var. Antalya Akseki Hukuk Mahkemesi'nde. Babam, kardeşimle benim tek gecelik ilişkisinin mahsulü olduğunu iddia etti. Ben öyle olmadığını düşünüyorum ve şahitlerim var. O davada bunların hepsini kanıtlayacağım. Bana bazı gerçekleri dürüst konuşsaydı bu hale gelmezdi. Babamın vefatından sonra biz hakkımız olanı alacağız. Bizi oyaladı ve yalanlar söylediği için bende kalıcı sağlık sorunları bıraktı." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading