Yandex Metrica

Milyonlarca hayranı şokta! Dünyaca ünlü K-Pop grubundan skandal hareket: Gruptan atıldı!

Milyonlarca hayranı şokta! Dünyaca ünlü K-Pop grubundan skandal hareket: Gruptan atıldı!

Güney Kore'nin ünlü müzik gruplarından olan NCT üyesi Taeil'in cinsel suç işlediği öğrenildi. Grup üyesi çarşamba günü yaptığı açıklamada  gruptan ayrıldığı öğrenilirken hakkında soruşturma başlatıldı.

Yaşam

30.08.2024, 17:26

Güney Kore'nin ünlü müzik gruplarından olan ve tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine sahip olan NCT grup üyesi Taeil'in ajansı SM Entertainment açıklama yaparak, "cinsel bir suçla ilgili bir ceza davasında suçlandığını" duyurdu.

İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı İstanbul göle döndü! Sağanak hayatı felç etti: Trafik yoğunluğu tırmandı Haberi Görüntüle

ÜNLÜ ŞARKICI TAEİL CİNSEL İSTİSMARLA SUÇLANIYOR

Güey Kore medyasında yer alan bilgilere göre ünlü müzik grubunun üyesi olan Taeil'in, cinsel taciz iddiasıyla gündeme geldiği şirket ise, "durumun ciddiyetini kabul ettiklerini" ve yasal adı Moon Tae-il olan Taeil'in artık "grupla faaliyetlerine devam edemeyeceğine" dair açıklamalarda bulundu.

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

GRUPTAN ATILDI

Taeil'in şirketinin polisle işbirliği içerisinde olduğu, Güney Koreli erkek grubu NCT' üyesinin 24'ten fazla üyesi bulunuyor. Billboard listelerinde yer alan bazı çalışmalarıyla ilgi gördükleri BTS'den sonra en büyük gruplar arasında yerini aldığı biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading