Yandex Metrica

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının nedenini açıkladı!

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının nedenini açıkladı!

2011 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem karakteri ile tanınan Meryem Uzerli televizyon dizilerinde neden rol almadığını açıkladı. Uzerli'nin o açıklamaları ise çok konuşuldu.

Yaşam

23.06.2024, 13:45

Türkiye'nin sevilen başarılı kadın oyuncularından olan Muteşem Yüzyıl'ın Hürremi Meryem Uzerli magazin dünyasında yerini almaya devam ediyor. 

Son olarak Gain platformunda yayınlanan 'Ru' dizisinde rol alan ve çok ses getiren ünlü oyuncu 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizsiyle ekranlarda karşımıza çıkmıştı. 

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı! Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini... Haberi Görüntüle

YENİ DİZİSİYLE BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

40 yaşındaki ünlü oyuncu Uzerli'nin GAIN platformuna Ru dizisi sayesinde büyük bir abone kazandırdığı, ayrıca korsan sitelerde de dizinin yüksek izlenme oranına sahip olduğunu açıkladı.

Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge' dediler! Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge'... Haberi Görüntüle

TELEVİZYON DİZİLERİNDE OLMAMASININ NEDENİNİ AÇIKLADI

OdaTV'nin haberine göre ise sevilen oyuncu Meryen Uzerli'nin oyunculuk kariyerinde bozuk Türkçesi ile zorluklar yaşadığı öğrenildi. Başrol oynadığında ise seyircinin diziden uzaklaşma ihtimali nedeniyle dublaj yapılması gerektiği ancak dublajında sorunu çözemediğini belirtti. Ancak Uzerli ise Televizyon dizilerinde rol almamasının nedenini ise teklif gelmemesinden kaynaklı olduğunu belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading