Yandex Metrica

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı!

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangıı sonrsında tüm mal varlığını kaybeden Canan ve Mahigül kardeşlere Mustafa Ceceli'de nbüyük jest. Ünlü şarkıcı Ceceli'nin iki kardeşe yardım eli uzatarak ev aldığı öğrenildi.

Yaşam

30.08.2024, 11:54

Geçtiğimiz günlerde İzmir Karşıyaka Kartepe mevkiinde çıkan orman yangınlarında birçok yerleşim yerine yangının sıçraması sonucund pek çok ev ve iş yeri yanmış, birçok kişi ise mağdur olmuştu. Yaşana yangın felaketi nedeniyle Mahigül ve Canan Ergül kardeşler çıkan yangın sebebiyle tüm mal varlıklarını kaybetmişti. 

Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi oldu! Hadise'nin kalça dansı sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Eleştiri oklarının hedefi... Haberi Görüntüle

MUSTAFA CECELİ'DEN YARDIM ELİ

Haluk Levent ise iki kardeşin durumunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış, Mustafa Ceceli ise kayıtsız kalmayarak yardım edeceğini duyurmuştu. Haluk Levent ise sosyal medya hesabı X üzerinden Ceceli'nin iki kaardeşe ev aldığını duyurarak, "Canan ve Mahıgül Ergül'ün evleri yanmıştı. Az önce sevgili Mustafa Ceceli aradı ve evin yeniden yapımını üstlenme teklifinde bulundu"  dedi.

14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 14 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YANGIN MADURLARINA EV BAĞIŞLADI

Haluk Levent X hesabından, Mustafa Ceceli'ye teşekkür ederek, "Mustafa Ceceli sözünü tuttu. İzmir'deki yangında Mahıgül ve Canan kardeşlerin evleri yanmıştı. Her şeylerini kaybeden kardeşlere Ceceli iki ev satın aldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading