Yandex Metrica

Sitede Ara

Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber!

Müzikseverler yasta! Grammy Ödüllü şarkıcı Adele'den hayranlarını üzen haber!

Dünya'nın en sevilen kadın sanatçılarından olan Adele, bu yıl sonunda müzik kariyerine ara vereceğini duyurdu. Şarkıcı Adele Münih'de vereceği son konserler sonrasında Londra'ya taşınarak farklı aktivitelere yönlenmek istediğini açıkladı. 

Yaşam

17.07.2024, 15:56

Hello, Set Fire to the Rain, Skyfall, Rolling in the Deep, Send My Love şarkılarını seslendiren İngiliz asıllı 36 yaşındaki ünlü şarkıcı Adele hayranalrına üzen haberi verdi. 

Futbolcu Bertuğ  Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da engellendin koçum Futbolcu Bertuğ Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da... Haberi Görüntüle

KARİYERİNE ARA VERİYOR

Şarkılarıyla tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi yakalayan 2008 yılında ilk stüdyo albümünü yayınlayan Adele, Las Vegas'daki 'Weekends With Adele' gösterisinden sonra kariyerine ara vereceğini açıkladı. Ünlü şarkıcı Adele yaptığı açıklamada, "Yeni şarkı yapmak gibi bir niyetim yok. Bu gösterilerin ardından uzun bir ara vermeyi planlıyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı yaratıcı şeyler yapmak istedğini belirterek, "Başka yaratıcı şeyler yapmak istiyorum, en azından bir süreliğine" ifade etti. 

Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün kaybettiğini açıkladı! Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün... Haberi Görüntüle

LONDRA'YA TAŞINACAK

Ünlü şarkıcı 23 Kasım'a kadar konserlrini tamamlayacağı öğrenilirken 2-3-9-10 tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde vereceği son konser ile kariyerine ara verecek. Ünlü şarkıcı taşınma kararı alarak Londra'ya geri döneceği ve Londra'nın her zaman Adele'nin evi olacağını duyuran yakın bir kaynak ünü ismin dönüşünü planladığını duyurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading