Yandex Metrica

Sitede Ara

Nagehan Alçı'ya eski kocasından şok mesajlar: ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, hizmetçi, idiot!

Nagehan Alçı'ya eski kocasından şok mesajlar: ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, hizmetçi, idiot!

Nagehan Alçı-Rasim Ozan Kütahyalı çifti şimdi de telefon mesajlarıyla gündemde. Eski kocasına 250 bin liralık tazminat davası açan TV yorumcusu Alçı, Kütahyalı'nın birbirinden çarpıcı hakaretlerini mahkemeye sunduğu dilekçede sıraladı. 

Yaşam

05.07.2024, 12:07

Evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandıran Nagehan Alçı-Rasim Ozan Kütahyalı çiftine dair yeni bir gelişme yaşandı.

Kütahyalı ile evliliği döneminden ondan şiddet gördüğünü ileri süren ve geçtiğimiz günlerde buna ilişkin bir dizi mesaj paylaşan TV yorumcusu Alçı, eski kocası hakkında 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. 

Dava dilekçesinde Kütahyalı'nın geçmişte Alçı'ya yolladığı hakaret içerikli bazı mesajlara yer verildi.

Kütahyalı, boşandıktan sonra yolladığı mesajlarda eski karısına 'loser insan', 'düşük seviyeli başarısız zavallı', 'idiot', 'çürümüş bunak' ifadeleriyle hitap ediyor. 

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor! Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES'İN KADINI MISIN?

Nagehan Alçı'nın avukatı Gözde Egemen tarafından mahkemeye sunulan dilekçede şöyle denildi:

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı

"İşbu dilekçemize ekli mesaj örneklerinde de görüleceği üzere davalı Rasim Ozan Kütahyalı davacı müvekkili 'loser insan', 'loser yaratık', 'düşük seviyeli başarısız zavallı', 'şımarık küstah', 'sahte ve sinsi insan', 'yeteneksiz', 'aptal', 'cahil' 'hizmetçi', 'İbrahim Tatlıses'in kadını mısın', 'köpek oldun', 'köpek gibi hizmetçilik ediyorsun', 'tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden', 'onurlu ol, gururlu ol', 'Nagehan sen idiotsun, salaksın', 'ruhen çirkin bir insansın', 'için çürümüz, bunamış, bunak', 'öldün sen öldüünnn', 'seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar, buradan iş çıkarma diye düşünüyorlar' diye yazmak suretiyle tehdit etmiştir."

Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla hayranlarını şoke etti! Şeyma Subaşı doğum gününde mutfağa girdi! Tezgah üzerinde verdiği pozlarla... Haberi Görüntüle

ANASINDAN DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDECEĞİM

"Kütahyalı, 28 Mayıs 2024 tarihinde ise müvekkili pek çok gazetecinin gittiği bir yemek davetine katıldığı için hem müvekkile hem de davette bulunan, aralarında Cavit Çağlar, Aydın Doğan gibi kamuoyunda tanınmış son derece saygın kişilere 'Sen o şerefsizlerin cumartesi masasında meze olan, onlara yalakalık eden 47 yaşında kart bir kadınsın. Cavit Çağlar başta olmak üzere tüm o o... çocuklarını anasından doğduğuna pişman edeceğim', 'Git o itlere de okut cumartesi onların masasında meze olurken' diye yazmak suretiyle hakaret etmiştir. 

Davalı, müvekkili kendi kullandığı telefondan sürekli açıkça hem hakaret hem de tehdit etmektedir. Sözkonusu yazışmalara ilişkin detaylı ve tam kayıtlar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı 2024/138539 soruşturma numaralı dosyasına tarafımızdan sunulmuştur, sözkonusu dosyanın celbini talep ederiz." 

Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden kareler sosyal medyayı salladı! Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden... Haberi Görüntüle

'NAGEHAN ALÇI VE NİHAL BENGİSU VATAN HAİNİ'

Nagehan Alçı'nın avukatı aynı zamanda, müvekkili adına çıkarılan kredi kartlarının Rasim Ozan Kütahyalı tarafından kullanıldığını, hatta bu kartların üçüncü kişilere kullandırıldığını ileri sürdü. 

Alçı'ya eski kocasının 'vatan haini' dediğini belirten dilekçede, Kütahyalı'nın 'vatan haini' olarak nitelendirdiği belirtilen bir başka isim ise FETÖ'nün Zaman gazetesi eski yazarı Nihal Bengisu oldu. 

İki çocuk annesi TV yorumcusu Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'ya ait olduğunu söylediği bir adet telefonu da incelenmesi üzerine savcılığa teslim etti. 

Geçtiğimiz günlerde evliliği sırasında şiddet gördüğünü ileri sürerek bir dizi mesaj paylaşan Nagehan Alçı, "Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdım. En büyük pişmanlığım onca zaman yaşadıklarım sanki kendi kusurummuş gibi susmuş olmamdır. Uğradığım şiddetle kendi kendime baş etmeye çalıştım. Yıllarca bunları-kendi şahit oldukları hariç- ailemle dahi paylaşmadım" diye yazmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading