Yandex Metrica

Sitede Ara

Neslihan Atagül hamile mi? Ünlü oyuncu sosyal medya hesabıdan yaptığı paylaşımla duyurdu!

Neslihan Atagül hamile mi? Ünlü oyuncu sosyal medya hesabıdan yaptığı paylaşımla duyurdu!

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile 2016 yılında dünyaevine giren Neslihan Atagül sosyal medya hesabından anne olacağını duyurdu. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Yaşam

29.07.2024, 17:55

Fatih Harbiye dizisinde rol arkdaşı olan 31 yaşındaki ünlü oyuncu Neslihan Atagül ve  42 yaşındaki ünlü oyuncu Kadir Doğulu 2016 yılında dünyaevine girmişti.  Çift 8 yıllık evliliklerini gözlerden uzaak yaşamaya devam ederken geçtiğimiz günlerde çift 8. evlilik yıldönümlerini kutlammıştı. 

Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski eş Necla Nazır ağzına geleni söyledi! Ferdi Tayfur kızından soyadı için 50 milyon TL istedi! Eski... Haberi Görüntüle

ANNE OLUYOR

Neslihan Atagül ise sosyal medyayı aktif kullananve ilişkilerine dair fotoğrafları hayranlarının beğenisine sunmaya devam ederken müjdeli bir haberi duyurdu.

Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı muhabirlere tehditler savurdu! Buse Terim'in eski eşi fena yakalandı! Volkan Bahçekapılı otel çıkışı... Haberi Görüntüle

HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU

Ünlü oyuncu 8 yıllık evliliklerinin sonunda bebek beklediklerini açıkladı. Atagül sosyal medya hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşımda eli karnında pozuyla, ''Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading